Talousjelppi on pienyrittäjille

Yrittäjä, haluatko ymmärtää enemmän omasta liiketoiminnastasi ja yrityksesi numeroista? Haluatko ymmärtää taloushallintoasi ja kirjanpitoasi paremmin? Tiedätkö, miten yritykselläsi menee taloudellisesti? Oletko kuitenkin pieni, mahdollisesti sivutoiminen yrittäjä, joka ei halua sitoutua kalliisiin tilitoimistosopimuksiin? Olisitko valmis tekemään kirjanpitosi osittain tai kokonaan itse?
Jos vastaus edellä esitettyihin kysymyksiin on kyllä, Talousjelppi on juuri sinulle. Talousjelppi on pienyrittäjän taloushallinnon yhteisö ja valmennusympäristö, jonka avulla yrittäjä voi kouluttautua kirjanpidon perusasioihin ja tehdä oman kirjanpitonsa joko kokonaan tai osittain itse.
Talousjelpin kautta yrittäjän on mahdollista saada apua ammattilaiselta ajanvarauksella, turvallisesti ja kiinteähintaisesti. Näin saat aina asiantuntijan apuun juuri silloin, kun sitä akuutisti tarvitset, sitoutumatta kuitenkaan jatkuviin sopimuksiin.

Tee-se-itse Excelissä

Tee-se-itse Excelissä Talousjelppipaketti on tarkoitettu pienille, sivutoimisille tai aloittaville toiminimiyrittäjille, joiden toiminta on vielä hyvin pienimuotoista. Pystyt Talousjelpin avulla toteuttamaan itse oman kirjanpitosi niin kauan, kunnes saat toiminnan kunnolla käyntiin. Tätä pakettia varten sinun ei tarvitse avata yritykselle kallista yrityspankkitiliä, vaan tulet toimeen myös henkilökohtaisella pankkitilillä.

Suosittelemme, että valitessasi tämän paketin sinulla on max. 60 tositetta/vuosi. Muussa tapauksessa tutustuthan myös Talousjelpin laajempiin vaihtoehtoihin.

29€ / kk
Tilaa

Tee-itse täysin sähköisesti

Tee-se-itse täysin sähköisesti Talousjelpin paketti tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat ohjelmat toteuttaa oma kirjanpitosi täysin sähköisesti itse. Unohda siis mapit ja google drivet aineistojen tallentamiseen ja hyppää mukaan sähköiseen maailmaan!

Sinulla voi olla yritystili tai yksityistili ja yhtiömuotosi voi olla osakeyhtiö tai toiminimi, tämä paketti sopii sinulle. Otathan kuitenkin huomioon, että liikevaihtosi olisi hyvä olla alle 30 teur ja sinun tulisi olla myös alvien vuosi-ilmoittaja, jotta tämä paketti palvelee sinua parhaiten.

Tämä paketti sisältää sinulle seuraavat ohjelmat:

  • eTasku & eTaskun tarjoama yrityskortti
  • Isoltan ilmainen laskutusosohjelma
  • Netvisorista oma ympäristö kirjanpidon tietojen tallentamiseen
49E / kk
Tilaa

Puolivalmiiksi itse Solossa

Puolivalmiiksi itse Solossa Talousjelpin paketti sopii sinulle, jos liikevaihtosi on vuodessa maksimissaan 50 teur ja olet yksinyrittäjä. Yhtiömuodollasi ei ole väliä, voit olla joko toiminimi tai osakeyhtiö. Käytössäsi tulee olla yritystili, sillä yrittäjän henkilökohtaisesta pankkitilistä ei pysty muodostamaan integraatiota Soloon.

Valitsemalla tämän paketin saat käyttöösi verkkoselaimessa toimivan ja yrittäjälle suunnitellun ohjelmiston, jolla:

  • Teet ja lähetät myyntilaskusi ja käsittelet mm. kassatulot
  • Vastaanotat ostolaskusi verkkolaskuina
  • Kirjaat postissa tai sähköpostissa saamasi laskut maksettavaksi
  • Kuvaat yrityksesi kortilla maksamiesi ostojen kuitit

Procountor Sololla hallitset yksinkertaisesti yrityksesi tuloja ja kuluja eri muodoissa. Kun sinulla on kaikki aineisto koossa, voit lähettää valmiin aineistopaketin meille suoraan Solosta ja me teemme työn loppuun! Talousjelpin Puolivalmiiksi itse Solossa pakettiin kuuluu perus kirjanpidon raportit, alv ilmoitukset ja vuoden vaihteen työt.

69€ / kk
Tilaa

Puolivalmiiksi itse eTaskussa

Puolivalmiiksi itse koulutusohjelma tarkoittaa sitä, että yrittäjä valmistelee itse kaiken kirjanpidon aineiston. Hän toimittaa kaiken tarvittavan materiaalin käyttäen eTaskua järjestelmänä. Yrittäjä myös suorittaa materiaalien esitiliöinnin eTaskussa. Kirjanpitäjä puolestaan siirtää valmiiksi tehdyn aineiston kirjanpito-ohjelmaan ja toimittaa yrittäjälle sen jälkeen valmiit raportit eTaskun dokumentteihin tallennettuna.

Koulutusohjelmaan kuuluu samat kirjanpidon perusteet kuin heille, jotka tekevät kirjanpitonsa kokonaan itse. Näin yrittäjän on mahdollisuus ymmärtää, mitä kaikkea materiaaleja kirjanpitoa varten tarvitsee, jotta siitä ei synny hänelle ylimääräisiä kirjanpidon kustannuksia. Yrittäjä ymmärtää myös enemmän omasta kirjanpidostaan ja pystyy varmistua siitä, että kirjanpito on koko ajan ajan tasalla.

Talousjelpin puolivalmiiksi itse eTaskussa kokonaisuus sisältää kirjanpitoa varten tarvittavat järjestelmät sekä kirjanpitäjän yrittäjän tuottamien materiaalien perusteella tekemän tuloslaskelman ja alv laskelmat sekä vuodenvaihteen työt.

Tämä paketti sisältää sinulle seuraavat ohjelmat:

  • eTasku & eTaskun tarjoama yrityskortti
  • Isoltan ilmainen laskutusosohjelma
69€ / kk
Tilaa

Huomioithan, että Talousjelpin paketit on rakennettu niin, että asiakaspalvelusta maksat vain silloin, kun sitä tarvitset. Paketteihin ei sisälly tilitoimistolla tyypillistä asiakaspalvelua, vaan se ostetaan erikseen ajanvarauksen kautta. Jos haluat, että asiakaspalvelu sisältyy palvelupakettiisi, lähetäthän tarjouspyynnön.